openoffice is een samenwerking tussen Ama Brussels, Caravan Production, Entropie Production, Hiros, workspacebrussels, ZOO/Thomas Hauert.

Hiros is een productie- en managementstructuur voor zelfstandige artiesten uit verschillende disciplines. Hiros biedt ondersteuning op maat voor elke artiest en elk project, gaande van preproduction en productie, over administratie en communicatie tot financieel management, tourmanagement en postproductie. Hiros ontwikkelt constant nieuwe vormen van ondersteuning en projectmanagement, aangepast aan de noden van zelfstandige kunstenaars. Ze bieden ondersteuning voor zowel lange als korte termijn. Distributie en zichtbaarheid zijn cruciale elementen in hun aanbod. 

Workspacebrussels is een laboratorium voor artistieke innovatie binnen de podiumkunsten, met een uitgesproken openheid voor transdisciplinaire projecten. Ze vergezellen en ondersteunen jonge en onafhankelijke artiesten bij het opstarten van hun traject in het professionele kunstenlandschap.  Dankzij structurele samenwerkingen met Kaaitheater, Rosas, Les Brigittines, Ultima Vez and CC Strombeek, kan workspacebrussels de bestaande infrastructuur en expertise in Brussel ten volle benutten. Workspacebrussels werkt samen met een diverse en dynamische community van artiesten,  die uitgenodigd worden om hun praktijk verder te ontwikkelen via een intensief residentieprogramma, coaching, productionele ondersteuning en toonmomenten tijdens een semi-jaarlijks festival.