Dance - Performance
Extended Play 2016 - Ula Sickle

Een project van Daniela Bershan en Ula Sickle 

Zou pop een machine kunnen zijn die ons verbindt met een abstract emotioneel landschap dat verschijnt van achter het gordijn van de waarneming? Dat is dom. Het is ook de enige redelijke verklaring. Extended Play beweegt zich op deze raaklijn. De 5 performers gaan aan de slag met een overvloed aan materialen, samples en lagen. Ze remixen elkaar, nemen geluiden op, ze verknippen en verweven. Je weet niet langer wie wie samplet. Zijn de apparaten extensies van het lichaam. Of het lichaam een extensie van de apparaten? Choreografie wordt popsculptuur. Zou dit het droombeeld kunnen zijn van een toekomstige pop, waarin toeschouwers en performers worden meegezogen in een meeslepend spel?

Concept, choreografie, muziek Daniela Bershan, Ula Sickle Creatie, performance Popaul Amisi, Emma Daniel, Zen Jefferson, Andy Smart, Lynn Rin Suemitsu App Black Adopo Samples Daniela Bershan Geluid Nicolas Vanstalle Licht Elke Verachtert Kostuums, styling Sabrina Seifried Assistentie kostuums Heidi Ehrhart (KVS) Stemcoach Didier Likeng Dank aan Matt Hare, David Helbich

Uitvoerende productie Caravan Production (Brussel, BE) Coproductie Kunstenfestivaldesarts (Brussel, BE), KVS (Brussel, BE), La Villette - Artiestenresidenties 2016  (Paris, FR) Met de steun van de Vlaamse Gemeenschapscommissie van het Brussels-Hoofdstedelijk Gewest (VGC)